צ'ורוס אורגינל הינה החברה המובילה בישראל לייצור צ'ורוס!


מה זה צ'ורוס?
מקלות או צינורות בצק רבוח בצורת כוכב, שנזרק לשמן מבעבע ונעטף בהוצאתו בסוכר וקינמון. מוגש לרוב בצד עם רוטב שוקולד חם או ריבת חלב וכל מה שנותר הוא להרחיק מהצלחת אנשים שאוהבים לחלוק.

החברה הוקמה בשנת 2014 על ידי גבריאל אביבי והשף בן אביבי בנו של גבריאל. 

את המתכון של הצ'ורוס קיבל גבריאל בארגנטינה ברחוב  

מלא המולה ושמחה עם דוכני מזון בכל פינה ומסיבות קטנות שהוקמו באופן אקראי באווירה דרום אמריקאית.

באחד מאותם דוכנים עמד בחור מבוגר ומכר צ'ורוס, גבריאל לא הכיר את הקינוח ולא יכול היה להישאר אדיש לנוכח הריחות שבקעו מאותו דוכן .

הוא טעם, התאהב והבין שהוא רוצה למכור את המוצר הזה בארץ ושכולם צריכים להכיר אותו.

במשך שנתיים הפעיל דוכן צ'ורוס בעצמו,

בעלי מסעדות ושפים התחילו לבקש ממנו לספק להם את הצ'ורוס .

כאשר הביקוש החל לגדול הוקם המפעל בשנת 2014.

מאז, ניתן למצוא את הצ'ורוס גם במסעדות שף נחשבות , אולמות אירועים ועד דוכני מזון. 

לאחרונה הצ'ורוס שלנו גם הגיע לברוקלין שבארה"ב.

 

ישנם ארבעה סוגים של צ'ורוס וניתן להגיש אותו גם כמנה אסתטית ומפונפנת או כמנת רחוב בתו קונוסים 

 

הצ'ורוס כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית.

.

אישור של FDA

 

עבור השף הצ'ורוס שלנו משמש כחומר גלם- הצ'ורוס מגיע כבצק חי קפוא בצורתו הסופית ובטעמו האידיאלי והטוב ביותר שתוכלו למצוא,
במטרה לחסוך זמן ולייעל את העבודה במטבח - כ2.5 -3 דקות בצ'יפסר בלבד ומבלי לוותר על הטאץ' הייחודי שלו בהתאם לאופי המקום.

עבור מנהל הרכש הצ'ורוס רווחי מאוד.
המחיר הנמוך והעובדה שאין פחת- עובר ישירות מהקפאה לטיגון בשמן עמוק ותוקפו עד שנה בהקפאה. 

 

לגלות - לטעום  - להתאהב

תפקידים  

בעלים -  דנה אביבי 

מנכ"ל ושיווק בחו"ל -  בן אביבי 

מנהלת שיווק ( ישראל ) - בר טייר

אישורים









טואול בניית אתרי אינטרנט