צ'ורוס אורגינל הינה החברה המובילה בישראל לייצור צ'ורוס!



מה זה צ'ורוס?
רצועות בצק שבושל לפני הטיגון, נזרק לשמן מבעבע ונעטף בהוצאתו בסוכר וקינמון. מוגש לרוב בצד עם רוטב שוקולד חם או ריבת חלב וכל מה שנותר הוא להרחיק מהצלחת אנשים שאוהבים לחלוק.



החברה הוקמה בשנת 2015 על ידי גבריאל אביבי והשף בן אביבי בנו של גבריאל. 


את המתכון של הצ'ורוס קיבל גבריאל בארגנטינה ברחוב 

מלא המולה ושמחה, מסיבות קטנות שהוקמו באופן אקראי

והמון דוכני מזון בכל פינה, אווירה דרום אמריקאית והמון דוכני מזון בכל פינה . 

באחד מאותם דוכנים עמד בחור מבוגר ומכר צ'ורוס, גבריאל לא הכיר את הקינוח ולא יכל להשאר אדיש לנוכח הריחות שבקעו מאותו דוכן .

הוא טעם, התאהב והבין שהוא רוצה למכור את המוצר הזה בארץ ושכולם צריכים להכיר אותו.

אחרי שנתיים בהן הפעיל דוכן מזון בעצמו,

בעלי מסעדות ושפים התחילו לבקש ממנו לספק להם את הצ'ורוס. 

המפעל הוקם בשנת 2014 כשהביקוש החל לגדול 

וגבריאל כבר לא יכל לעמוד בקצב. 

מאז, ניתן למצוא את הצ'ורוס גם במסעדות שף נחשבות , אולמות אירועים ועד דוכני מזון. 

לאחרונה הצ'ורוס שלנו גם הגיע לברוקלין שבארה"ב


ישנם ארבעה סוגים של צ'ורוס וניתן להגיש אותו גם כמנה אסטטית ומפונפנת, וגם כמנת רחוב בתוך קונוס. 

השמיים הם הגבול. 


הצ'ורוס כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית 


וקיבל אישור מהFDA. 



עבור השף הצ'ורוס שלנו משמש כחומר גלם- הצ'ורוס מגיע כבצק חי קפוא בצורתו הסופית ובטעמו האידיאלי והטוב ביותר שתוכלו למצוא,
במטרה לחסוך זמן ולייעל את העבודה במבטח- כ2.5 -3 דקות בצ'יפסר בלבד ומבלי לוותר על הטאץ' הייחודי שלו בהתאם לאופי המקום.

עבור מנהל הרכש הצ'ורוס רווחי מאוד עבור העסק,
מפאת המחיר הנמוך יחסית וכי אינו מייצר פחת- עובר ישירות מהקפאה לטיגון בשמן עמוק ותוקפו עד שנה בהקפאה. 







לגלות - לטעום  - להתאהב

תפקידים  

בעלים -  דנה אביבי 

מנכ"ל ושיווק בחו"ל -  בן אביבי 

מנהלת שיווק ( ישראל ) - בר טייר

אישורים









טואול בניית אתרי אינטרנט